PUB & RESTAURANG

Säsongsöppen maj – september

PUB / RESTAURANG

Blåbergen Pub & Restaurang startade sommaren 2014. Ni hittar oss i ladugårdslängan som är byggt i slutet av 1800-talet. Sitt ute och se fälten vaja och i horisonten har du skogen och ljuset från Örebro. Älg och rådjur går ofta alldeles i närheten, stannar och äter gott på vad åkern har att erbjuda. Maten som serveras lagas på grill och muurikka av våra duktiga kockar. Öl serveras från vårt eget bryggeri och viner importeras från Spanien och i huvudsak Andalusien, Cadiz i Spanien. Självklart finns alkoholfria alternativ.

Vår pub & restaurang är öppen maj-september. Läs mer om årets evenemang och öppettider här.

Närodlat och återvunnet

Vi bygger och inreder puben/restaurangen till så stor del som möjligt med återbruk och maten vi serverar är till största del ekologisk och närproducerad.

Ta med hela gänget

Om du/ni har ett gäng på minst 20 personer så kan ni boka egna datum. Ta med era jobbarkompisar, kunder, vänner och bekanta och upplev en ny miljö. Du kan kombinera med olika aktiviteter, kanske laga mat med våra kockar, vandring, musiktävling, femkamp m.m.

Tillgänglighet Pub & Restaurang

Underlaget är hårt packat grus runt scenen och vid uteserveringen. Längre bak på området är det gräs. Vi har ramp upp till toaletterna och det finns en HWC. Vi har dass ute på området och vid de stora eventen kommer det att finnas Bajamajor. Vi har en ramp in till puben och det går att köra bil nära entrén. Ej hiss till loftet.

Boende

Stanna hos oss lite längre och övernatta i våra rustika, hemtrevliga lappkåtor.

När puben och restaurangen har öppet så finns det även ställplatser för husvagn och husbil.
Pris: 100:-/natt (enbart plats)
150:-/natt (inkl el & toa/dusch)

 

Boka bord

019 - 28 00 12
info@blabergen.com
PUB / RESTAURANG

Vi har förmånligt pris med Örebro Taxi 019-20 01 20. Uppge Blåbergen Pub/Restaurang när du bokar. Priset gäller från City till oss eller tvärtom.

Bil upp till 4 pers 250:- enkel resa