AKTIVITETER

Stilla eller fartfyllt, vi har aktiviteter för alla

Aktiviteter

Aktiviteter

Boka gärna någon av dessa aktiviteter hos oss. Du kan boka dessa i kombination till din Pub eller Spavistelse eller helt separat.

Vill ni boka någon typ av musik så kan vi fixa det.

Klicka på aktiviteterna för att läsa mer.

Nöjda gäster

Sensommar 2014 hade vi ett event med 35 personer från DGC Örebro & Stockholm. De bokade en konferens med fika. Matlagning tillsammans med våra kockar (3 rätters). Trubadur som spelade i bakgrunden medan man lagade middag och en musiktävling i anslutning till middagen. Buss till och från BLÅBERGEN – Pub & Restaurang. Självklart så fanns det möjlighet att smaka på vår egenbryggda öl.

Deras ord om stunden hos oss:
”En fantastiskt trevlig eftermiddag och kväll. Bra organiserat när vi hade konferens och efterföljande samkväm med god mat och trevlig personal.”

Musiktävlingar

Det stora boulespelet

Dragkamp

YOGAVANDRING

Ring/maila för info

MEDITATIONSVANDRING

Ring/maila för info

Vattengymnastik på Karla

Vattengymnastik, lätt/medel/intensivpass Karlabadet, du väljer själv hur tufft du vill/kan jobba. Vi har just nu 11 aktiva grupper/vecka i den sköna varmbassängen (34 gr). Vi jobbar efter härlig musik, alla jobbar efter egen förmåga & framförallt så har vi kul.
HT 2019 har vi följande pass:
Måndag kl 7,30 & 8,30
Tisdag kl 16,30 & 17,30
Onsdag kl 15,45, 16,45 & 17,45
Torsdag kl 16,30 & 17,30
Fredag kl 7,30 & 8,30
Vi brukar köra 14 ggr/termin. Passen är med i & urstigning 50-55 min.
Ledare: Annika, Johanna & Carina
Pris: 1540:- (gäller för ht 2019)
Välkommen att höra av dig för att se om det finns platser kvar.
Ring/maila för mer info eller anmälan 019 – 28 00 12 info@blabergen.com 

HYR/BOKA EN MUSIKER 

Lisa Hübbinette Sundström spelar piano och sjunger. Hon har sjungit ända sen hon var liten. Lisa gick på Karl Johansskola(grundskola åk 4-9) som har musikprofil. Nu går Lisa 2:a året på Rytmus Gymnasieskolas estetprogram. Lisa har varit husmusiker i BLÅBERGEN Pub & Restaurang säsongen 2017, hon har också spelat på flera musikcafeér i Uppsala. Lisa var en av fyra finalister till årets lokalartist på O Helga Natt 2017. Lisa har lite jazzig stil med en del soul. Många tycker att hennes röst liknar Adele. Lisa sjunger och spelar framförallt lugna låtar, hon tolkar låtarna i sin stil. Favoriter är Ed Sheeran, Adele, Håkan Hellström, John Mayer m fl. Såklart så spelar hon låtar av lite äldre artister också.
Här är två smakprov:
Studioinspelning med musiker, Lisa sjunger My Same (O Helga Natt 2017) 
Mobiltelefoninspelning på 50-års fest(Oktoberfest), Lisa spelar & sjunger Sanningen(Petra Marklund), klicka här.
Pris: 2000:- 
(För första timmen inkl resa max 6 mil t o r annars tillkommer extra milersättning)
Pris för följande timme/timmar 600:-
( Timmarna debiteras från det Lisa börjar spela till det att hon har gjort spelningen klar. Det är inte effektiv speltid utan de totala timmarna hon är på plats för uppdraget/spelningen. 
Ex ett bröllop där hon kanske spelar när gästerna anländer – paus en stund för att sedan spela under vigseln – sen paus en stund för att sedan spela efter vigseln till mingel före mat. Oftast är artister/musiker spelningar momsfria, ibland tillkommer moms.