BAD & BASTU

Kom in i värmen

Bad & bastu

I vår vedeldade badtunna hos oss på BLÅBERGEN Spa erbjuds du ett härligt bad utomhus. Det finns inget dåligt väder bara mer eller mindre kläder. Alltså badar man i ur och skur, det enda man kompletterar med om man vill är keps eller mössa som finns att låna hos oss.

Vedeldad bastu med kallbad. I en fristående timmerstuga på 10 kvm bakom Spahuset finns vår bastu. Kom och njut av härlig värme med doft av björkved. En vedeldad bastu har en väldigt behaglig värme. Fukten i luften styr du med att skopa vatten på stenarna som ligger på aggregatet.

När du känner att du behöver svalka dig så kliver du bara ut från bastun runt hörnet och doppar dig i kallbadstunnan. Det är kallt men uppfriskande, det påminner om isvak på vintern. Väderleken styr temperaturen på vattnet, det finns ingen uppvärmning i tunnan.

Badtunnan – Vi tappar ur vattnet, skurar, tappar i nytt vatten och eldar till varje badtillfälle/grupp. I varmbadet har vi en svag klorering, vi följer Miljökontorets regler för bad.

Kom ihåg att ta med badkläder och strumpor/tofflor/sandaler! Om du är gravid eller har någon sjukdom/åkomma, prata med oss först så du får lämplig behandling och avkoppling.

Pris:
Spahus & bad/bastu/kallbad
Du får låna badrock/handduk & tvål & schampo finns i duscharna.
Frukt/juice/vatten ingår.
Pris: 500:-/pers (för 3 timmar) minsta deb 2500:-
Barn 0 – 4 år – gratis
Barn 4 – 12 år – halva priset

Nyhet!!!Från 1 januari så har vi även Spabad/bubbelbad. Om detta är tillgängligt/ledigt när ni kommer till oss så kan Ni boka till det som extra tillval under dagtid. Spabadet går att boka till fram till kl 18, ej kväll.
(Spabadet används i första hand till våra Hamambehandlingar)

Om du vill vara kvar hos oss längre tid än vad som ingår i det paket du bokat så kan du boka till extra tid. Pris 600:-/grupp & tim.

Ev avbokning av bad/bastu/boende/spa/aktiviteter:
14-7 dagar före ankomst debiteras 50% av kostnaden.
6-1 dagar före ankomst debiteras 75% av kostnaden.
Ev avbokning av behandling senast dagen före (24 tim).
Ej avbokad tid debiteras fullt pris.

  • Bad & bastu
  • Bastu
  • Bad & bastu
  • Bad & bastu
  • mars-2011-029 - Kopia
  • mars-2011-033 - Kopia
  • Bad & bastu
  • DSCF0021
  • MG_5695 - Kopia

Kombinera bad & bastu med