FÖRETAGSMASSAGE

Behandling på arbetsplatsen

Massage på företag är godkänt som friskvård

Riksdagen har beslutat att massage ska räknas som friskvård, det gör att all personal på företag kan erbjudas massage utan att bli förmånsbeskattade. Företagen får betydligt enklare att anlita massörer för att förebygga stress och ohälsa på arbetsplatsen.

Arbetsgivaren kan välja att betala hela kostnaden för massage eller subventionera en del av åtgärden medan den anställde själv betalar den andra delen.

För att detta ska gälla måste företaget erbjuda massage till ALLA anställda.

BLÅBERGEN Lilla Spa är i dagsläget ute på 20 företag i Örebro, Kumla & Hallsberg och erbjuder företagsmassage kontinuerligt. Är du nyfiken att prova det på ditt företag så är du  välkommen att höra av dig.

Visste du att

Den senaste forskningen inom massage och beröring bekräftar att massage är precis vad den stressade moderna människan behöver! Genom manuell behandling på arbetsplatsen förebyggs symptom som ”datornacke”, ”musarm”, huvudvärk och inflammationer i ett tidigt skede. Massage och beröring skapar ”lugn och ro hormoner” som förbättrar matsmältning, immunförvar, återhämtning och sömn.

Vid regelbunden behandling så kvarstår effekten i flera dagar.

När

Du vill bygga ett bra skyddsnät mot ohälsa på arbetsplatsen. Du söker något som passar alla, gammal som ung, lätt som tung, tränad eller otränad. Du söker något som är bra för dator-, belastnings- och stressrelaterade besvär. Du vill skapa ett bättre hälso-, och livsstilstänkande samt öka kroppsmedvetande hos personalen. Du vill skapa en lättillgänglig förebyggande och effektiv behandlingsform. Du vill ge personalen något extra.

Var

På företaget så nära personalen som möjligt, för att minska tidsförlusterna och öka tillgängligheten, eller på våra mottagningningar under eller utanför arbetstid.

Hur

Vi kommer till arbetsplatsen med en portabel behandlingsbänk och övrig utrustning. (Det finns även en speciell stol som man kan använda vid massage.) Vi sätter upp en bokningslista, där personalen skriver upp sig på passande tid. Behandlingarna är klassisk massage i 20-30 minuter. Vi behandlar personalen 1-4 ggr/månad, efter behov och ök med företaget.

Exempel på upplägg

1. Presentation för ledning/ansvariga.
2. Introduktion och presentation för personalen, lämna ut ”hälsodeklaration” till personalen.
3. Intresseanmälan från personalen och prova-på behandling för att kunna faställa behovet.
4. Avtalsskrivning.
5. Massage enligt ök.

Prisförfrågan

019 - 28 00 12
info@blabergen.com